Den Aromatiske Veien

Velkommen! Den Aromatiske Veien er en livsstil

Et sunt liv starter med gode valg og blomstrer med naturens gaver

GRØNNERE, GIFTFRI HVERDAG

Små valg skaper store forandring. Vi kan inspirere hverandre til en miljøvennlig livsstil, følg oss på Instagram!

 

ETERISKE OLJER

 Naturlig velvære på kropp og sjel. doTERRA sine eteriske oljer er rene, trygge og effektive for hele familien.

 

OM OSS

Hei! Vi er Elisabetta og Hans Petter. Vi er en norsk – italiensk familie, med fire unger, to katter, litt kaos, mye glede og mange drømmer. Elisabetta er utdannet lærer og har jobbet med spes ped i mange år. Hun liker alt som er håndlaget og grønn, DIY, og er veldig glad i dyr og mennesker. Hans Petter liker å holde på med data, trene med venner, gå fjellturer og kose med familien. Ungene driver med skole, hockey, boxing, gitar, tegning, frivillig aktiviteter. Vi bruker eteriske oljer til helse, humør, mat, hus, sport, og vi er alle veldig glad i massasje. doTERRA kom til oss etter at vi ble kjent med eteriske oljer gjennom flere år i Italia, og vi ble forelsket i doTERRA sine verdier om miljøet, rettferdig handel, medmenneskelighet og ikke minst suveren kvalitet, som endret vår helse og hjelper oss å skape et drømmeliv. Vi elsker å ta være på denne vakre planeten vår og på oss selv på en naturlig måte! Målet vår er at alle blir kjent med eteriske oljer og lærer å ta være på seg selv og familien. Vi setter stor pris på moderne medisin, men vi vet også hvor viktig er å lytte på egen kroppen og skjel, og at en bedre helse begynner med en sunn livsstil. Teamet vårt er basert på kunnskap, støtte og lidenskap. Vi er takknemlige for alt vi har skapet med doTerra i de siste årene, for alle mennesker vi kunne hjelpe og vi gleder oss til å gi det samme glede til deg.

ETERISKE OLJER

De er en allsidig, giftfri verktøy for helse og velvære, som støtter kroppen, sinnet og følelsene! Perfekt for deg som leter etter naturlige løsninger for deg og familien din. Vi har lært å ta ansvar for helsen vår, å forstå hva kroppen trenger, å bli bevisst av det vi føler. Aromaterapi er en komplementær behandling som hjelper kroppen til å bli frisk og utføre sine funksjoner på den riktige måte.

Har du lyst til å oppleve olje magi? Første steg er å bli medlem og bestille dine første doTERRA oljer.

JOBB MED doTERRA

Har du en lidenskap for alt som er naturlig? Drømmer du om å jobbe med eteriske oljer, dele din erfaring med andre og hjelpe dem å vokse? Kan du se for deg å lære og jobbe sammen i team med andre?

Drømmer du om mer tid med familien, jobbe hjemme fra, være din egen sjef mens du lærer andre å føle seg topp? Føler du at det er mer i livet enn du får oppleve nå? Det forstår vi. 

Vi søker flere i vårt team! Vi kan hjelpe deg til å finne din styrke, utvide dine talenter og egenskaper for å skape ditt drømmeliv.

Vi har valgt doTERRA for å gjøre verden et bedre sted. Det er en fantastisk firma å jobbe med! Om du kan tenke deg til å starte din egen business, uansett hvor stor eller lite, ta kontakt med oss, så kan vi ta en prat, svare på dine spørsmål og hjelpe deg å komme i gang. 

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: