doTERRA startet i 2008 med et drøm: kilde de besteoljene gjennom en rettferdig handel, samarbeide med fagpersoner, ta oljene i hvert hus. Og dette skjer! doTERRA sint integritet, etikk og verdier bidrar til å gjøre verden til et bedre sted  for oss, for deg, for barna dine. Du kan lese mer om doTERRA her .

For å hjelpe alle til å bli kjent med disse fantastiske oljer, forandre liv, få bedre helse, trenger vi flere i vårt team. Du trenger ikke stor kunnskap om aromaterapi for å starte. Det viktigste er at du er interessert i naturlige løsninger og bruker oljene selv, så opplever du hvordan de fungerer. Og at du har lyst til å utvikle deg, bestemmer å jobbe for å skape ditt drømmeliv og finner i deg selv alle talentene, egenskaper, gaver for å bli en leder, en grunder, en lærer. 

Hele teamet er der for å hjelpe deg, støtte deg, gi deg opplæring både om oljer og business. Er du klar til det? Ta gjerne kontakt med oss på den.aromatiske.veien@gmail.com

For å komme i gang, gjør du dette:

  1. OPPRETT KONTO og bestill din startpakke. 
  2. LEV: Bli kjent med oljene dine, bruk dem hver dag, opplev hvordan de virker på deg, få tips og inspirasjon fra Facebook grupper, opplæring, samtaler med oss. Du kan også prøve kosttilskudd, vaskemidler, hudpleie og spa produkter, alt er med for ditt grønnere hverdag! Du blir også kjent med doTERRA og blir stolt av å være en del av det! Lær om Healing Hands foundation og alle andre prosjekter de har rundt i verden.
  3. DEL: Hvem av dine venner og familie medlem kunne nytte av eteriske oljer?Det pleier å komme helt naturlig å fortelle hvor fantastisk vi føler oss med de vi er glad i! Dette vil også gi deg mulighet til å begynne å slippe å betale for oljene dine. Vi er selvfølgelig her for å støtte deg i det og eier på deg.
  4. BYGG: Hvordan kan det hjelpe din økonomisk frihet i tillegg til en bedre helse? Vi kan støtte deg til å bli en leder, å utvikle dine ferdigheter og bygge din organisasjon. Vi er her for å hjelpe folk, for å tjene, for å lære. “We are in the people business”, som er basert på kjærlighet. Og som jeg pleier å si, kjærlighet lukter godt! doTERRA kjønner at det å hjelpe de andre tar tid, så betaler de deg for det, hver gang de kjøper gjennom deg. Det som er flott er at vi selger ikke, vi underviser, deler og inspirerer, samarbeider, støtter og har det gøy!

PS: ALT I DIN TEMPO

Det er alltid du som bestemmer hva du vil gjøre, hvor mye du kan og vil jobbe, om dette skal være en hobby, en liten inntekt ved siden av noe annet, eller du er klar til å jobbe med doTERRA 100%. Vi er her for deg, men det er ingen forplikter. 

Vi gleder oss til å bli kjent med deg, velkommen!

 

En gang i året får konsulenter en gave når de hjelper andre å oppleve olje magi!

Det er Rose og Jasmine eteriske oljer, som er verdifulle og kan ikke kjøpes 🌸🌸

Har du lyst til å være med til å hjelpe andre å skape et bedre liv? Mai kan være en god måned for å starte!

 

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: