En sunn livsstil kan være enkel!

Velkommen!

Elisabetta heter jeg og er glad for at du er her!  Lavendelglow ble til for å veilede i oppdagelse av alle gaver fra naturen, skape en sunn livsstil og ta være på planeten vå. Jeg tror at vi kan bruke eteriske oljer for velvære og harmoni.

Hva er eteriske oljer?

 

De er en av de mest dyrebare gaver vi fikk av Moder Jord. De er aromatiske flytende forbindelser, som planter utvikler for å beskytte seg selv. Vi finner eteriske i blader, frø, skall, røtter, bark, blomster … Det er ingen olje som er lik en annen, men de utfører for oss den samme beskyttende funksjonen som de har for planter.

Jeg valgte å jobbe med doTerra fordi det ikke er et multinasjonalt, men av mange små produsenter samlet under en stor virksomhet som garanterer kvaliteten og renheten til oljene.

Muligheter

 

Når du velger å starte reisen med eteriske oljer med meg, får du alt dette ved å åpne din doTerra-konto:

Oljer

Du vil ha de reneste og sikreste eteriske oljene du noen gang kan ønske deg for å støtte ditt velvære.

Kjøp doTerra-oljer.

Community

Samfunnet

Du blir aldri alene. Du vil få opplæring  og støtte for å bruke oljene dine.

Business

Hvis du vil, du kan bidra til å forandre verden, én dråpe om gangen, én person om gangen, en familie om gangen.

Gratis minikurs

 

Har du lyst til å lære mer og oppleve oljer? Vårt gratis minikurs er en fantastisk mulighet. Kurset går i lukket gruppe på Facebook, med daglige livesendinger over 4 dager, og du kan alltid se opptak. Du får små oljeprøver av noen av de mest allsidige oljer og veiledning om hvordan du kan bruke de, slik at kan se om det er noe for deg. Du kan også vinne premier og være i en gruppe med flere, så alle kan lære fra hverandre. doTerra ledere underviser og inspirerer i en velduftende, magisk opplevelse.

Ta kontakt med meg!

 

Hvis du har lyst til å bli med på kurs, eller du er klar for å kjøpe oljer, ta kontakt med meg! Du kan bli en del av denne revolusjonerende bevegelsen som doTerra skaper i verden, så er jeg her for å hjelpe deg med å finne de riktige løsningene for deg. Det er bare å fylle skjema nedenfor.