VELG STARTPAKKE

DEN PERFEKTE STARTPAKKE FOR DEG

Den beste måte for å komme i gang med eteriske oljer er å kjøpe en startpakke: du får de mest populære oljene, som dekker dine behov. Når du kjøper en startpakke åpner du samtidig  din egen doTERRA konto og får 25% rabatt på alt du kjøper. Etter ett år, kan du fornye medlemskapet ditt om du ønsker det. 

Også, du blir medlem av teamet vårt! Vi gleder oss til å bli kjent med deg, gi deg opplæring, tilgang til private grupper og inspirerende veiledning for en naturlig livsstil. Helt gratis!

I Norge kan vi velge mellom flere startpakker, som du finner her. De følgende to er de mest populære startpakker:

FAMILY STARTPAKKE

Den inkludere 9 oljer: Lavender, Lemon, Peppermint, Oregano, Frankincense, Wild Orange, Rosemary, On Guard, ZenGest (DigestZen). I tillegg, får du alt du trenger for å bruke oljene dine: diffuseren for aromatisk bruk, fraksjonert kokosolje for å blande eteriske oljer når du smører de på huden, og veggie kapsler, for når du tar oljene innvortes. 

Verdi: 358.33 (cirka 3583 kr*)    Du betaler: 278.75 (cirka 2780 kr*)   Du sparer: cirka 803 kr!

BASIC STARTPAKKE

Om du vil gjerne begynne med litt mindre utvalg, så kan du velge Basic pakke. Den inkluderer Lavender, Lemon, Peppermint, Wild Orange, On Guard, ZenGest (DigestZen) og Fraksjonert kokosolje.

Verdi: 173 euro (cirka 1730 kr*)   Du betaler: 129.75 euro (cirka 1300 kr*)   Du sparer: cirka 430 kr!

EGEN STARTPAKKE

Om du har lyst til å lage egen pakke med andre oljer, det er også mulig! Det blir mindre rabatt, men vi kan hjelpe deg til å sette sammen en pakke som passer best dine behov.

Her kan du også vurdere noen nye startpakker, blant annet en med oljer til barna.

Under finner du litt info om oljene som er inkludert i mest populære startpakker. 

*Prisen inkluderer frakt og moms og kan variere litt etter dagens euro kurs.

HVORDAN BESTILLES STARTPAKKEN?

 1. Gå på https://www.mydoterra.com/elisabettagazzoni/#/
 2. Velg Join & Save
 3. Skroll ned og velg Join doTERRA
 4. Velg språk English British
 5. Velg Europe, og så Norway.
 6. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
 7. Kryss av for Wholesale Customer om du kun vil kjøpe oljer, du kan eventuelt bytte lett og kostnadfritt til Wellness Advocate om du har lyst til å jobbe med doTERRA.
 8. Fyll inn all personlig info og velg ditt eget passord.
 9. Enroller ID  er 1674859 Det borde allerede være det, men trykk verify for å se at det er Elisabetta Gazzoni.
 10. Nå kommer du til bestillingssiden; her blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp startpakken du er interessert i: Family Essential Kit Norway eller Norway Basic Essentials kit. Velg en av disse også går du til betaling.
 11. Ferdig! du burde nå få en velkommen epost fra doTERRA. Også, tar vi kontakt med deg og inviterer deg til grupper, utdanning og arrangementer, sende info for å begynne å bruke oljer og om du vil, til å ta en prat om dine mål for helse. Medlemskapet krever ikke at du kjøper mer. Den gir deg bare mange muligheter

 KAMPANJER MARS 2021 

På Den Aromatiske Veien har vi en misjon, og det er at du holder deg frisk og glad med eteriske oljer og sunt livsstil!

Vi blir alltid der for å hjelpe deg, undervise i trygg bruk av oljer, inspirere med oppskrifter for naturlig rengjøring, hudpleie og mer og få glede av olje magi.

Følg Den Aromatiske Veien på Facebook og Instagram for daglig opplæring!

For eksisterende doTerra kunder med Loyalitetsprogramm: Månedens produkt –Lavender Touch (10 ml)

Med sin særegne aroma og sine mange bruksområder har lavendel blitt en av de mest populære eteriske oljene. doTERRA Lavender Touch inneholder en kombinasjon av den eteriske oljen Lavender med Fractionated Coconut Oil – perfekt for dem med sensitiv hud. Lavendel brukes ofte i kosmetikk og parfymer på grunn av sin gunstige virkning på huden. I tillegg brukes den ofte til å roe ned kroppen og løfte humøret. De mange fordelene gjør at Lavender Touch alltid er fin å ha for hånden. 
 
Få månedens GRATIS produkt ved å legge inn en LRP -bestilling på minst 125 PV mellom 1. og 15. mars 2021. 

FOR ALLE 

10 % rabatt – Arborvitae (5 ml)

Tujaen, som er kjent som livets tre, gir en varm og treaktig eterisk olje som ofte brukes til meditasjon. Oljen kan også virke rensende og bidra til å pleie huden. Før du mediterer, kan du påføre Arborvitae på huden for å fremme tilstedeværelse og gi meditasjonen et løft. 

Rabatten på 10 % gjenspeiles i prisen som vises. Rabatten gjelder ikke for poenguttaksbestillinger. Så langt lageret rekker. 

For de som åpner kont med Familie Startpakke og starter Loyalitets programm: 

Få to av doTERRAs essensielle eteriske oljer med alle bestillinger på 200 PV og over i mars. Copaiba er en effektiv og unik olje med mange bruksområder, mens doTERRA Adaptiv™ kan være fin å ty til hvis du har behov for å roe ned i løpet av dagen. Legg disse allsidige eteriske oljene til i kolleksjonen din i mars! 
 
Slik går du frem: 
Legg inn en bestilling på minst 200 PV mellom 1. og 31. mars 2021 og få Copaiba 15 ml og doTERRA Adaptiv™ 15 ml. 

NYEHETER!

Vi har en ny olje pakke og en fin arrangement for alle kvinner.

Spring Exclusives Kit  

Spring Exclusives Kit er en kolleksjon med uunnværlige og tidsbegrensede tilbud – med hele 20 % rabatt på den ordinære totale engrosverdien! Settet, som blant annet inneholder en lindrende dōTERRA Balance™ Bath Bar og en velduftende Davana Touch, kommer også med en stilig bag med doTERRA-logo laget av gjenbruksmaterialer. Bagen er perfekt til oppbevaring av favorittproduktene fra doTERRA, enten du er hjemme eller på farten!   

Spring Exclusives Kit inneholder:  
Tulsi (hellig basilikum) (5 ml), Davana Touch (10 ml roll-on), Bergamot Mint (15 ml), Balance Bath Bar, bag med doTERRA-logo i polyester (19 cm x 5 cm x 11 cm). Alle produktene leveres innpakket i bagen med doTERRA-logo! 

Grense på én per bestilling. Tilgjengelig så langt lageret rekker via standard- eller LRP-bestillinger for alle doTERRA-medlemmer frem til 31. mars 2021. 

«Be Strong, Be You» – mesterklasse for å feire kvinnene

13.–14. mars 2021 

Som ledd i «Be Strong, Be You»-kampanjen tilbyr vi live opplæring i eteriske oljer på doTERRA Europes YouTube-kanal i to dager. Bli med selvstendige produktkonsulenter og delta i en mesterklasse i hudpleie, velvære, følelser, overgangsalderen og mye mer, bare i Europa! 

Hvis du vil delta, er det bare å abonnere på doTERRA Europes YouTube-kanal og aktivere varsler. Ses der! Merk: Arrangementet vil bli holdt på engelsk.

 

OLJENE I STARTPAKKE HAR BLITT VALGT FOR Å KUNNE DEKKE 80% AV DINE BEHOV 

De er en fantastisk verktøy for en ny, glødende hverdag! Les her og bla nedover for å bestille <3

PEPPERMINT

stimulerer kropp og sinn og minner deg om at livet kan være lykkelig! Det bidrar til å åpne luftveiene og lindre mageproblemer.

LAVENDEL

er beroligende for kropp og sjel. Da kan vi sove bedre, lære bedre, lytte på oss selv og kommunisere våre tanker og følelser.

LEMON

renser luft og overflater, støtter kroppen med detox og hjelper fordøyelsen. Den deilig lukten gir mer energi, øker konsentrasjon og setter oss i godt humør.

FRANKINCENSE

støtter sunne cellulære funksjoner, forynger huden, lindrer smerte, stimulerer en sunn immunfunksjon. Det hjelper deg å føle jordet og sentrert, så kan du finne nye perspektiver basert på din lys og indre sannhet.

WILD ORANGE

er en kraftig rensemiddel, støtter immunforsvaret og fordøyelsen. Den deilig aroma inspirerer kreativitet, overflod og støtter et positivt humør, lekenhet og sjenerøsitet.

ROSEMARY

sine foryngende duft og fornyende egenskaper gir både energi og fokus. Den er ofte brukt til massasje, til mat hårpleie. Den hjelper i nye situasjoner som ny skole, nytt hus, ny forhold ved å redusere tretthet og nervøsitet.

OREGANO

er en av de mest potente og kraftige essensielle oljene og har blitt brukt i tradisjonelle helsepraksis for dets rensing og immunforsterkende egenskaper. Den hjelper deg og gi slipp på negativitet og rigiditet, og fremme fleksibilitet og ydmykhet.

ON GUARD

er en blanding av oljer som er brukt til å skjerme seg fra bakterier, mugg og virus. Disse beskyttende egenskapene strekker seg utover det fysiske nivået, for å forsvare deg fra negativ energi og styrke ditt indre selv.

ZENGEST (DIGEST ZEN)

er formulert for å støtte kroppens fordøyelsessystem og hjelpe til med ubehag for mageproblemer, oppblåsthet, bevegelsessykdom. Den har også en kraftig følelsesmessig kvalitet for følelsesmessig form for fordøyelse, for å assimilere for mange opplysninger og livserfaringer.

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: