VELG STARTPAKKE

DEN PERFEKTE STARTPAKKE FOR DEG

Den beste måte for å komme i gang med eteriske oljer er å kjøpe en startpakke: du får de mest populære oljene, som dekker dine behov. Når du kjøper en startpakke åpner du samtidig  din egen doTERRA konto og får 25% rabatt på alt du kjøper. Etter ett år, kan du fornye medlemskapet ditt om du ønsker det. 

Også, du blir medlem av teamet vårt! Vi gleder oss til å bli kjent med deg, gi deg opplæring, tilgang til private grupper og inspirerende veiledning for en naturlig livsstil. Helt gratis!

I Norge kan vi velge mellom to startpakker:

FAMILY STARTPAKKE

Den inkludere 9 oljer: Lavender, Lemon, Peppermint, Oregano, Frankincense, Wild Orange, Rosemary, On Guard, ZenGest (DigestZen). I tillegg, får du alt du trenger for å bruke oljene dine: diffuseren for aromatisk bruk, fraksjonert kokosolje for å blande eteriske oljer når du smører de på huden, og veggie kapsler, for når du tar oljene innvortes. 

Verdi: 358.33 (cirka 3583 kr*)    Du betaler: 278.75 (cirka 2780 kr*)   Du sparer: cirka 803 kr!

BASIC STARTPAKKE

Om du vil gjerne begynne med litt mindre utvalg, så kan du velge Basic pakke. Den inkluderer Lavender, Lemon, Peppermint, Wild Orange, On Guard, ZenGest (DigestZen) og Fraksjonert kokosolje.

Verdi: 173 euro (cirka 1730 kr*)   Du betaler: 129.75 euro (cirka 1300 kr*)   Du sparer: cirka 430 kr!

EGEN STARTPAKKE

Om du har lyst til å lage egen pakke med andre oljer, det er også mulig! Det blir mindre rabatt, men vi kan hjelpe deg til å sette sammen en pakke som passer best dine behov.

Under finner du litt info om oljene som er inkludert i startpakker.

*Prisen inkluderer frakt og moms og kan variere litt etter dagens euro kurs.

HVORDAN BESTILLES STARTPAKKEN?

 1. Gå på https://www.mydoterra.com/elisabettagazzoni/#/
 2. Velg Join & Save
 3. Skroll ned og velg Join doTERRA
 4. Velg språk English British
 5. Velg Europe, og så Norway.
 6. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
 7. Kryss av for Wholesale Customer om du kun vil kjøpe oljer, eller Wellness Advocate om du har lyst til å jobbe med doTERRA.
 8. Fyll inn all personlig info og velg ditt eget passord.
 9. Enroller ID  er 1674859 Det borde allerede være det, men trykk verify for å se at det er Elisabetta Gazzoni.
 10. Nå kommer du til bestillingssiden; her blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp startpakken du er interessert i: Family Essential Kit Norway eller Norway Basic Essentials kit. Velg en av disse også går du til betaling.
 11. Ferdig! du burde nå få en velkommen epost fra doTERRA. Også, tar vi kontakt med deg og inviterer deg til grupper, utdanning og arrangementer, sende info for å begynne å bruke oljer og om du vil, til å ta en prat om dine mål for helse. Medlemskapet krever ikke at du kjøper mer. Den gir deg bare mange muligheter

🌷  JANUAR 2020 KAMPANJER  🌷

På Den Aromatiske Veien har vi en misjon, og det er at du holder deg frisk og glad med eteriske oljer og sunt livsstil!

Vi blir alltid der for å hjelpe deg, undervise i trygg bruk av oljer, inspirere med oppskrifter for naturlig rengjøring, hudpleie og mer og få glede av olje magi.

Følg Den Aromatiske Veien på Facebook og Instagram for daglig opplæring!

EN GAVE FOR NYE BEGYNNELSER – VERVEKAMPANJE

Bare for nye medlemmer: Omfavn gaven av nye begynnelser, og få et forsprang på reisen din mot velvære. Registrer deg i januar med en vervingsbestilling på 100 PV. Legg så inn en LRP-bestilling på 100 PV i februar for å få 100 ekstra poeng lagt til kontoen din i mars.
 
For å kvalifisere deg:
 • Meld deg inn som en ny selvstendig produktkonsulent eller engroskunde hos dōTERRA, og legg inn en innmeldingsordre på 100 PV mellom 1. og 31. januar 2020 (følg linken over i denne siden).
 • Legg inn en LRP-bestilling på 100 PV mellom 1. og 29. februar 2020.
 • 100 EKSTRA poeng vil bli lagt til kontoen din i mars!
Det er bare nye medlemmer som melder seg inn i januar som har muligheten til å kvalifisere seg for denne kampanjen.

200 PV TILBUD – GRATIS FRANKINCENSE 15 ML 

Frankincense ville være stjernen i 2020, så det er en glede å annonsere at vi utvider 200 PV promotering. Motta en Frankincense (15 ml) uten kostnad ved å legge inn en enkel bestilling før 15. januar 2020. 
 
Frankincense ble brukt av de gamle egypterne til parfymer og hudsalver. Oljen har utallige bruksmåter, noe som gjør den til en av doTERRAs gunstigste oljer å legge til samlingen din. Dens lindrende og skjønnhetsbringende egenskaper brukes for at du skal oppleve at huden ser yngre ut, samtidig som du føler deg rolig, avslappet, tilfreds og kjenner på generelt velvære.
 
Selvstendige produktkonsulenter og engroskunder kan motta en flaske Frankincense (15 ml) UTEN KOSTNAD ved å legge inn en HVILKEN SOM HELST 200 PV (personlig volum)-enkeltordre fra 1.–15. januar 2020.

SPAR 10 % I JANUAR – SMART & SASSY™ SOFTGELS

Smart & Sassy Softgels inneholder doTERRAs merkebeskyttede Smart & Sassy aktiv blanding i en praktisk gelékapsel. Denne blandingen inneholder de eteriske oljene Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger og Cinnemon. Smart & Sassy Softgels er perfekte når man er på farten, eller for de som ønsker en praktisk måte å oppleve fordelene med doTERRAs Smart & Sassy-blanding på. Ta med en flaske på reisen for å ha enkel tilgang til disse oppkvikkende gelékapslene.

10 % rabatt gjelder ikke for poenguttaksbestillinger.

MÅNEDENS PRODUKT – HINOKI 5 ML

Den eteriske oljen Hinoki er utvunnet av tømmer fra det japanske hinokitreet. Ved bruk vil du oppleve at oljen føles lindrende for huden, beroligende for sinnet og har en avslappende aroma. 
 
I Japan brukes oljen i avslappende bad. Tømmer fra dette treet har gjennom flere hundre år blitt brukt til å bygge helligdommer og templer. Det brukes fremdeles i dag i tømmerindustrien. Vår praksis med bærekraftig anskaffelse, kombinert med Japans skogsforvaltningsprogram, hjelper til med å kontrollere antallet hinokitrær. doTERRA bruker biprodukter fra tømmerindustrien, noe som forsikrer at ingen deler av treet går til spille. Prosessen gjør også slik at det skapes flere jobber på landsbygda. Denne unike, førsteklasses oljen, hvis produksjonsprosess skaper positive ringvirkninger for folket i landet, kan nå bli en del av din samling av eteriske oljer.
 
Selvstendige produktkonsulenter og engroskunder får månedens produkt UTEN KOSTNAD ved å legge inn en LRP-bestilling på minimum 125 PV mellom 1. til 15. Januar 2020. (Kun ett gratis månedens produkt per konto.) Hinoki er et tidsbegrenset tilbud, og produktet vil bare være tilgjengelig i januar … så skaff deg ditt I DAG!

OLJENE I STARTPAKKE HAR BLITT VALGT FOR Å KUNNE DEKKE 80% AV DINE BEHOV 

De er en fantastisk verktøy for en ny, glødende hverdag! Les her og bla nedover for å bestille <3

PEPPERMINT

stimulerer kropp og sinn og minner deg om at livet kan være lykkelig! Det bidrar til å åpne luftveiene og lindre mageproblemer.

LAVENDEL

er beroligende for kropp og sjel. Da kan vi sove bedre, lære bedre, lytte på oss selv og kommunisere våre tanker og følelser.

LEMON

renser luft og overflater, støtter kroppen med detox og hjelper fordøyelsen. Den deilig lukten gir mer energi, øker konsentrasjon og setter oss i godt humør.

FRANKINCENSE

støtter sunne cellulære funksjoner, forynger huden, lindrer smerte, stimulerer en sunn immunfunksjon. Det hjelper deg å føle jordet og sentrert, så kan du finne nye perspektiver basert på din lys og indre sannhet.

WILD ORANGE

er en kraftig rensemiddel, støtter immunforsvaret og fordøyelsen. Den deilig aroma inspirerer kreativitet, overflod og støtter et positivt humør, lekenhet og sjenerøsitet.

ROSEMARY

sine foryngende duft og fornyende egenskaper gir både energi og fokus. Den er ofte brukt til massasje, til mat hårpleie. Den hjelper i nye situasjoner som ny skole, nytt hus, ny forhold ved å redusere tretthet og nervøsitet.

OREGANO

er en av de mest potente og kraftige essensielle oljene og har blitt brukt i tradisjonelle helsepraksis for dets rensing og immunforsterkende egenskaper. Den hjelper deg og gi slipp på negativitet og rigiditet, og fremme fleksibilitet og ydmykhet.

ON GUARD

er en blanding av oljer som er brukt til å skjerme seg fra bakterier, mugg og virus. Disse beskyttende egenskapene strekker seg utover det fysiske nivået, for å forsvare deg fra negativ energi og styrke ditt indre selv.

ZENGEST (DIGEST ZEN)

er formulert for å støtte kroppens fordøyelsessystem og hjelpe til med ubehag for mageproblemer, oppblåsthet, bevegelsessykdom. Den har også en kraftig følelsesmessig kvalitet for følelsesmessig form for fordøyelse, for å assimilere for mange opplysninger og livserfaringer.

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: