VELG STARTPAKKE

DEN PERFEKTE STARTPAKKE FOR DEG

Den beste måte for å komme i gang med eteriske oljer er å kjøpe en startpakke: du får de mest populære oljene, som dekker dine behov. Når du kjøper en startpakke åpner du samtidig  din egen doTERRA konto og får 25% rabatt på alt du kjøper. Etter ett år, kan du fornye medlemskapet ditt om du ønsker det. 

Også, du blir medlem av teamet vårt! Vi gleder oss til å bli kjent med deg, gi deg opplæring, tilgang til private grupper og inspirerende veiledning for en naturlig livsstil. Helt gratis!

I Norge kan vi velge mellom flere startpakker, som du finner her. De følgende to er de mest populære startpakker:

FAMILY STARTPAKKE

Den inkludere 9 oljer: Lavender, Lemon, Peppermint, Oregano, Frankincense, Wild Orange, Rosemary, On Guard, ZenGest (DigestZen). I tillegg, får du alt du trenger for å bruke oljene dine: diffuseren for aromatisk bruk, fraksjonert kokosolje for å blande eteriske oljer når du smører de på huden, og veggie kapsler, for når du tar oljene innvortes. 

Verdi: 358.33 (cirka 3583 kr*)    Du betaler: 278.75 (cirka 2780 kr*)   Du sparer: cirka 803 kr!

BASIC STARTPAKKE

Om du vil gjerne begynne med litt mindre utvalg, så kan du velge Basic pakke. Den inkluderer Lavender, Lemon, Peppermint, Wild Orange, On Guard, ZenGest (DigestZen) og Fraksjonert kokosolje.

Verdi: 173 euro (cirka 1730 kr*)   Du betaler: 129.75 euro (cirka 1300 kr*)   Du sparer: cirka 430 kr!

EGEN STARTPAKKE

Om du har lyst til å lage egen pakke med andre oljer, det er også mulig! Det blir mindre rabatt, men vi kan hjelpe deg til å sette sammen en pakke som passer best dine behov.

Her kan du også vurdere noen nye startpakker, blant annet en med oljer til barna.

Under finner du litt info om oljene som er inkludert i mest populære startpakker. 

*Prisen inkluderer frakt og moms og kan variere litt etter dagens euro kurs.

Basic Essentials vervesett – 10 % rabatt i November!

Et vervesett kan være et fantastisk verktøy som kan gi de nyeste selvstendige produktkonsulentene dine produktene de trenger. Hjelp nye medlemmer med å komme i gang med dette flotte vervesettet og få utrolige 10 % rabatt. 

Inneholder Lavender (15 ml), Lemon (15 ml), dōTERRA On Guard™ (15 ml), Peppermint (15 ml), Wild Orange (15 ml), dōTERRA ZenGest™ (15 ml), dōTERRA-brosjyre om eteriske oljer og Fractionated coconut oil.

HVORDAN BESTILLES STARTPAKKEN?

 1. Gå på https://www.mydoterra.com/elisabettagazzoni/#/
 2. Velg Join & Save
 3. Skroll ned og velg Join doTERRA
 4. Velg språk English British
 5. Velg Europe, og så Norway.
 6. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
 7. Kryss av for Wholesale Customer om du kun vil kjøpe oljer, du kan eventuelt bytte lett og kostnadfritt til Wellness Advocate om du har lyst til å jobbe med doTERRA.
 8. Fyll inn all personlig info og velg ditt eget passord.
 9. Enroller ID  er 1674859 Det borde allerede være det, men trykk verify for å se at det er Elisabetta Gazzoni.
 10. Nå kommer du til bestillingssiden; her blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp startpakken du er interessert i: Family Essential Kit Norway eller Norway Basic Essentials kit. Velg en av disse også går du til betaling.
 11. Ferdig! du burde nå få en velkommen epost fra doTERRA. Også, tar vi kontakt med deg og inviterer deg til grupper, utdanning og arrangementer, sende info for å begynne å bruke oljer og om du vil, til å ta en prat om dine mål for helse. Medlemskapet krever ikke at du kjøper mer. Den gir deg bare mange muligheter

 KAMPANJER NOVEMBER 2020 

På Den Aromatiske Veien har vi en misjon, og det er at du holder deg frisk og glad med eteriske oljer og sunt livsstil!

Vi blir alltid der for å hjelpe deg, undervise i trygg bruk av oljer, inspirere med oppskrifter for naturlig rengjøring, hudpleie og mer og få glede av olje magi.

Følg Den Aromatiske Veien på Facebook og Instagram for daglig opplæring!

Månedens produkt – White Grapefruit (5 ml) – tidsbegrenset tilbud  for de som har doterra konto og Lojalitetsprogramm

Hvit grapefrukt har fått navnet sitt fra den hvite fargen på skallet, som oljen kaldpresses fra. Den har mange av de samme egenskapene som andre grapefruktsorter og er kjent for sin evne til å løfte humøret. Selv om den ikke er like søt som sin rosa fetter, fremkaller aromaen en pikant, sitrusaktig smak. Hvis du vil ha en frisk start på dagen, kan du tilsette én til to dråper med White Grapefruit i en smoothie eller acai bowl! Den forfriskende smaken av White Grapefruit kommer garantert til å gjøre deg klar for dagen. 
 
Få månedens produkt GRATIS ved å legge inn en LRP-bestilling på minst 125 PV mellom 1. og 15. november 2020. Tidsbegrenset tilbud – tilgjengelig så langt lageret rekker! 
 

For Alle: 10 % rabatt – Magnolia Touch (10 ml) 

Magnoliablomsten, hvis arter er spredt i hele Sør-Asia, Stillehavsregionen og Nord-Amerika, sies å være en bereist plante. Magnoliablomsten har vært brukt i tradisjonell kinesisk medisin for å skape en følelse av balanse i kroppen. Den eteriske oljen Magnolia har en pikant og blomsteraktig aroma og kan bidra til å fremme rolige og lindrende følelser. I kombinasjon med Fractionated Coconut Oil bidrar Magnolia Touch til å fukte og lindre huden. Legg den til i den daglige rutinen for å holde huden ren og fuktmettet.    

Rabatten på 10 % gjenspeiles i prisen som vises. Rabatten på 10 % gjelder ikke for poenguttaksbestillinger.  

For alle: Autumn On Guard™ Kit   

De utrolige fordelene til doTERRA On Guard, en av doTERRAs mest populære blandinger, gjør disse produktene uunnværlige i ethvert hjem. Når du legger dette settet i handlekurven, får du også anledning til å legge til utvalgte produkter og oppnå besparelser. Legg til ett eller alle sammen – det er opp til deg! 
Settet inneholder:  
On Guard™ (15 ml), On Guard™ Touch (10 ml), On Guard™+ Softgels, On Guard™ Drops, On Guard™ Hand Purifying Mist, On Guard™ Whitening Toothpaste, On Guard™ Foaming Hand Wash   
 

Tilleggsprodukter:

Deep Blue Rub™, Deep Blue™ (5 ml), Oregano (5 ml), doTERRA Balance™ (5 ml), doTERRA Adaptiv™ Touch (10 ml roll-on), Copaiba (15 ml)  

 • Tilgjengelig for ALLE nye og eksisterende doTERRA-medlemmer
 • Kan kjøpes via standardbestillinger og LRP-bestillinger 
 • Grense på fire Autumn On Guard™ Kits per konto per måned 
 • Grense på seks tilleggsprodukter per kjøp av Autumn On Guard™ Kit 

OLJENE I STARTPAKKE HAR BLITT VALGT FOR Å KUNNE DEKKE 80% AV DINE BEHOV 

De er en fantastisk verktøy for en ny, glødende hverdag! Les her og bla nedover for å bestille <3

PEPPERMINT

stimulerer kropp og sinn og minner deg om at livet kan være lykkelig! Det bidrar til å åpne luftveiene og lindre mageproblemer.

LAVENDEL

er beroligende for kropp og sjel. Da kan vi sove bedre, lære bedre, lytte på oss selv og kommunisere våre tanker og følelser.

LEMON

renser luft og overflater, støtter kroppen med detox og hjelper fordøyelsen. Den deilig lukten gir mer energi, øker konsentrasjon og setter oss i godt humør.

FRANKINCENSE

støtter sunne cellulære funksjoner, forynger huden, lindrer smerte, stimulerer en sunn immunfunksjon. Det hjelper deg å føle jordet og sentrert, så kan du finne nye perspektiver basert på din lys og indre sannhet.

WILD ORANGE

er en kraftig rensemiddel, støtter immunforsvaret og fordøyelsen. Den deilig aroma inspirerer kreativitet, overflod og støtter et positivt humør, lekenhet og sjenerøsitet.

ROSEMARY

sine foryngende duft og fornyende egenskaper gir både energi og fokus. Den er ofte brukt til massasje, til mat hårpleie. Den hjelper i nye situasjoner som ny skole, nytt hus, ny forhold ved å redusere tretthet og nervøsitet.

OREGANO

er en av de mest potente og kraftige essensielle oljene og har blitt brukt i tradisjonelle helsepraksis for dets rensing og immunforsterkende egenskaper. Den hjelper deg og gi slipp på negativitet og rigiditet, og fremme fleksibilitet og ydmykhet.

ON GUARD

er en blanding av oljer som er brukt til å skjerme seg fra bakterier, mugg og virus. Disse beskyttende egenskapene strekker seg utover det fysiske nivået, for å forsvare deg fra negativ energi og styrke ditt indre selv.

ZENGEST (DIGEST ZEN)

er formulert for å støtte kroppens fordøyelsessystem og hjelpe til med ubehag for mageproblemer, oppblåsthet, bevegelsessykdom. Den har også en kraftig følelsesmessig kvalitet for følelsesmessig form for fordøyelse, for å assimilere for mange opplysninger og livserfaringer.

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: