Nyttårs Detox

Dagene i romjula gir muligheten til å slappe av, tenke på året som har vart og tenke på det nye, lage planer, sette intensjoner. Her på Den Aromatiske Veien har vi lyst til å ønske  2019 velkommen med lykkelig kropp og sjel!  

Juletiden er full av tradisjoner, kos, tid sammen og sannsynligvis mye godt å spise og en del bobler… Så, etter at vi feiret Jul og nyttår, smakte alt det vårt hjerte og mage ønsket, lurer vi kanskje på hvordan vi skal komme tilbake “på riktig vei” og forberede oss til våren.

En god detox vil hjelpe til å føle oss mer komfortable i kroppen vår, lettere og med mer energi, klare til å møte det nye året med alle sine opplevelser og utfordringer.

Vi vil gjøre dette programmet sammen, dag for dag! I forhold til det du er vant til å spise, det kan være store eller mindre forandringer, men det blir absolutt mulig til å jobbe, ta være på familie og gå videre med ditt vanlig liv. Det finnes mer drastiske detox planer basert kun på jus og smoothies, men vi har valgt en lettere versjon med mange grønnsaker, plantebasert mat og støtte fra eteriske oljer og probiotika.

Hvordan fungerer det?

Vi kommer til å jobbe med både fysisk og emosjonell detox, gjennom ernæring, aromaterapi og små ritualer av selv kjærlighet. Vi er ett levende vesen, alle sammen, og det som skjer i kroppen skjer i sjelen også! Du vil motta all informasjon via e-post fra Den Aromatiske Veien, slik at du kan forberede deg og velge det som passer best for deg. Programmet vil være aktivt fra midten av januar, men du kan starte det når passer deg best! Vi blir alltid tilgjengelige for råd, støtte og for å heie på deg.

Juice og smoothies å rense organene og aktivere sine detox funksjoner.

I tillegg, “rene” oppskrifter, enkle og gode, plantebasert og glutenfri, perfekte til å begynne å ta være på nyttårforsettene dine. Uten å bli sulten 😉

Alle fordeler av eteriske oljer og probiotika for å få kroppen til å gløde!

Selv våre følelser og tanker må ryddes opp fra tid til annen. Kos med små self-care ritualer for å ta være på deg selv og slippe tunge følelser. Vi tar med kun det som er bra for oss!

Share this:

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: